De Klussenier Evert van den Brink

De Klussenier Evert van den Brink
De Klussenier Evert van den Brink

Selderijpad 14
1313 HK Almere

Dien uw aanvraag in »

036 848 87 83
06 3854 4683
e.vandenbrink@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 32130445

Even voorstellen

Mijn naam is Evert van den Brink, ik ben getrouwd en woon samen met mijn vrouw en 2 dochters in Almere. Mijn klantenkring zoek ik in de ruime omgeving. Ook bijvoorbeeld klanten uit ’t Gooi kunnen mij benaderen.

Nadat ik voorheen in loondienst ben geweest, ben ik inmiddels alweer jaren werkzaam als zelfstandig ondernemer. Bij de Klussenier vindt u zekerheid en een hoge kwaliteit, belangrijke begrippen als het gaat om het gunnen van een opdracht.

Ik word vaak gezien als een rustige, betrouwbare, serieuze allround vakman en ik sta voor het motto “Ik ben pas tevreden als u dat ook bent”. Zoals te zien op onderstaande foto’s kunt u bij mij uitstekend terecht voor de aanleg van een nieuwe badkamer. Bij de aanschaf van nieuw sanitair komt altijd veel kijken. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar niet alles is geschikt in uw situatie. Ik kan eventueel met u mee naar de showroom om u hierover te adviseren. Kijkt u eerst eens naar de mogelijkheden die ik u kan bieden, voordat u bij een badkamerspecialist binnenstapt. Ik kan het project namelijk van het begin tot het eind geheel in eigen hand houden. Dat houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor de gehele opdracht en dat betekent vervolgens voor u dus een stuk “Vertrouwd Verbouwen”.

Verder kunt u bij mij terecht voor een nieuwe keuken, loodgieterwerkzaamheden, elektra, schilderwerk, zowel binnen als buiten en natuurlijk alle timmerwerk. Bij elkaar kunt u dus voor een complete renovatie bij mij aankloppen.

Dus heeft u iets te bouwen, renovatie- of reparatiewerk, informeer eens naar de mogelijkheden. Als u mij mailt zal ik daarna zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Uiteraard kunt u voor persoonlijk contact ook direct telefonisch contact opnemen.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Almere voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

Vriendelijk, betrokken, geeft goed advies en weet waar hij het over heeft. uit Almere
Hij bood netjes zijn excuses aan voor de late reactie. Verder keurig en snel geholpen. Duidelijke uitleg gehad hoe alles werkte.M uit Almere
helemaal top , klantvriendelijk, zeer communicatief, goede uitleg, vakman.Richard uit Almere
Uitstekend vakman, meedenkend en komt met de juiste ideeen voor indeling kleur enz enz. Werkt daarbij alles tot in de puntjes af. Als er nog eens een klus gedaan moet worden dan is Evert van den Brink mijn klusman. uit Almere
Betrouwbare,vakkundige aannemer.(klussenier) uit Almere
Zeer positief, vakkundig en meedenkend uit Almere
Hardwerkende, deskundige, hele vriendelijke man. we hadden "rare" klussen. Hij heeft ons goed geadviseerd en hij heeft daarna de werkzaamheden perfect uitgevoerd. Inmiddels staat er een afspraak voor een grotere klus . uit Almere
Zeer professionele vakman, betrouwbaar en afspraak is afspraak.Anko uit Almere
een vriendelijke betrouwbare en ervaren manHARM uit Almere

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

Mijn werk

 
Loading...